Stäng

Leveransvillkor

Inom Sverige är frakten 95 kr per order när du handlar från vår webbshop. Vi skickar alla paket med PostNord. Normal leveranstid från oss på Angela C är 2 - 5 arbetsdagar. Din beställning kommer att levereras till adressen som du anger vid beställning eller till närmaste uthämtningsställe. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella prisfel.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta kundtjänst snarast om något känns oklart. Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! Vid ändringar i order som redan levererats gäller särskilda villkor.

 

Dröjsmål i leverans

Även om vi gör vårt yttersta för att leverera det som har blivit beställt i utlovad tid kan det bli fel. Om leveransen dröjer från vad som har utlovats ber vi dig kontakta oss omgående så att vi kan undersöka varför leveransen dröjer. Vi kontaktar er om leveransen är försenad och det är viktigt att du erhåller varan inom viss tid.

 

Returer och byten

Du som kund står för frakt vid eventuella returer och byten som sker via post. Du är varmt välkommen att returnera ditt paket eller byta en vara i vår butik på Humlegårdsgatan 7 i Stockholm utan kostnad. En retur förutsätter att varan är oanvänd och att den skickas tillbaka till oss i nyskick. Skor behöver returneras i sin originalkartong som ska vara intakt. Väskor måste returneras i sin tillhörande tygpåse.

 

Ångerfrist och meddelande

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot din vara. Hör av dig till oss på shop@angelac.se och ange ordernummer och vilken produkt du önskar returnera.

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

 

Återbetalning

Återbetalning för en returnerad vara betalas tillbaka till ditt konto inom 30 dagar. Om du har betalat via kort så återför vi pengarna till ditt konto, alternativt om du har betalat via konto så reglerar vi det mot ditt saldo.

 

Ej uthämtade paket

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket på utlämningsstället. Om du inte hämtar ut paketet inom den tiden returneras det till oss. För ej uthämtade paket drar vi av 200 kr för frakt och administrativa avgifter på summan som du skall få tillbaka.

 

Priser

Alla priser är angivna i SEK, inklusive moms. Inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 95 kr när du handlar online och paketet skickas med post. Om du väljer att hämta ut din vara i butiken i Stockholm tillkommer ingen extra kostnad.

 

Realisation

Realisation och erbjudanden utan slutdatum gäller så långt lagret räcker. Angela C reserverar sig för slutförsäljning och eventuella prisfel.

 

Kortbetalning

Vi erbjuder våra kunder att betala direkt online med kortbetalning. Ingen kortavgift debiteras. Vi förbehåller oss rätten att neka köpet om kortet saknar giltighet eller om köpesumman inte finns tillgänglig för debitering.

Efter att ni i kassan valt att betala ert köp via kortbetalning förflyttas ni vidare till ett betalfönster som guidar er genom köpet. Vi accepterar köp med Visa och Mastercard.

För att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar hos Angela C samarbetar vi med DIBS för inlösen av konto-/kreditkortsbetalningar samt direktbetalningar via internetbank. DIBS garantera snabb och säker betalning och uppfyller kraven för PCI-DSS. Säkerheten en av de viktigaste hörnpelarna i DIBS lösningar. DIBS är certifierade av både svenska och utländska banker och kortföretag. All information som rör din betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till DIBS och dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av Angela C. Observera att du behöver ha målsmans tillstånd för att handla på Angela C om du är under 18 år.

Läs mer om DIBS här.

 

Klarna Faktura - betala om 14 dagar

Om du väljer att betala via faktura får du hem fakturan tillsammans med dina beställda varor. Fakturan ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Det tillkommer inte någon faktura-avgift. Vid köp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Klarna AB.

Läs mer om Klarna Faktura här

 

Klarna Delbetalning

Om du väljer delbetalning som betalningsalternativ får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett annat betalningssätt. Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Klarna AB sammanställer dem på en kontofaktura månatligen. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Följande alternativ finns för delbetalning:

• 3 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 95 kr)

• 6 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 295 kr)

• 12 månader med 0 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)

• 24 månader, Konto 19,9% årsränta (betala 1/24 av totalbeloppet eller minst 50 kr i månaden)

• 36 månader med 9,95 % årsränta (uppläggningsavgift 395 kr)

Avi-avgift om 29 kr tillkommer på samtliga alternativ.

Läs mer om Klarna Konto här.

 

Force Majeure

Angela C är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsetts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

 

Lagen om distanshandel

Angela C följer lagen om distanshandel. Läs mer här.

 

Tvist

Vid eventuell tvist kommer Angela C att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan